Marea Britanie trimite fregata HMS Montrose în Japonia. Presiune pe Coreea de Nord

Tudor Curtifan |
Data publicării:
HMS Montrose
HMS Montrose

Marea Britanie va trimite fregata HMS Montrose în Japonia.

Anunțul a fost făcut de către premierul britanic Theresa May, în cadrul unei conferințe de presă comune cu premierul japonez Shinzo Abe, care a avut loc la Londra, informează janes.com. Astfel, Royal Navy va trimite în acest an fregata HMS Montrose în Japonia.

Fregata va fi trimisă în nord-estul Asiei pentru a a ajuta la implementarea sancțiunilor împotriva Phenianului "ca parte a determinării noastre comune de a rezolva pașnic tensiunea din regiune și de a denucleariza complet Coreea de Nord", a precizat premierul Theresa May.

Acest anunț vine după ce mai multe nave de război britanice au fost trimise în regiune, de trei ori până acum în ultimele 12 luni.

De asemenea, Theresa May a mai precizat că salută colaborarea britanică cu Japonia cu privire la noile tehnologii, făcând referire la viitoarea aeronavă de luptă și dezvoltarea rachetelor care rămând un factor de descurajare eficient și care sprijină în același timp forța de muncă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel