Lt. Ciprian Ionuţ Năstase, avansat în mod excepţional la gradul de căpitan

Sebastian Florea / 18 mai 2018 / 16:17
Lt. Ciprian Ionuţ Năstase, avansat la gradul de căpitan de ministrul Mihai Fifor
Lt. Ciprian Ionuţ Năstase, avansat la gradul de căpitan de ministrul Mihai Fifor

Locotenentul Ciprian Ionuţ Năstase a fost avansat în mod excepţional la gradul de căpitan de ministrul Apărării.

Locotenentul Ciprian Ionuţ Năstase, de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată "Unirea Principatelor" din Focşani, a fost înaintat în mod excepţional în gradul de căpitan de către ministrul Apărării, Mihai Fifor, în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri la sediul MApN.

Potrivit unui comunicat al MApN, militarul a fost avansat în grad, cu ocazia Zilei Eroilor, pentru spiritul civic şi de sacrificiu, curajul şi respectul pentru semeni manifestate în timpul intervenţiei pentru descarcerarea unor persoane blocate într-un autoturism în urma unui accident de circulaţie şi acordării primului ajutor acestora până la sosirea ambulanţei.

"Sunteţi cu adevărat un salvator de vieţi, un om minunat care merită toată stima noastră. Sunt mândru că faceţi parte din Armata României care, prin gestul făcut de dumneavoastră, demonstrează cetăţenilor că militarii nu numai că îşi îndeplinesc cu responsabilitate misiunile interne şi internaţionale, ci şi că sunt alături de ei şi în momente grele", a spus ministrul Fifor în cadrul ceremoniei, citat în comunicat.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy