La balul din Viena

H. D. Hartmann |
Data publicării:
EXCLUSIV

Nunta ministrului austriac de externe nu ar fi fost decât o poveste locală despre doi însuratei bine copti, dacă la aceasta nu ar fi fost prezent, dansând și președintele rus Putin.

Atunci când Victor Ponta s-a dus la niște jocuri sportive unde era prezent și Putin, întreaga presă l-a condamnat, cei din vestul Europei făcându-l rapid agent al Rusiei. În cazul nunții vieneze, doamna ministru de externe încă nu a ajuns la acest statut.

Prin prezența sa în inima Europei, Putin se comportă efectiv ca un țar invincibil și victorios. Dacă citești presa de propagandă a Uniunii Europene, ai spune că Rusia, țara lui, se prăbușește sub greutatea sancțiunilor economice, se înconvoaie sub enorma presiune cauzată de otrăvurile din Anglia, că efectiv plânge de supărare din cauza problemelor cauzate în Siria și că opoziția democratică stă, încolonată în batalioane, să ia cu asalt Kremlinul, cântând la Marseillaise, scăpând umanitatea de marele dictator.

De fapt, în realitatea cotidiană a celei mai pure democratii europene, la balul vienez, Putin a arătat, din contră, că nu se teme, că nu se prăbușește, din contră mănâncă la masă în centrul Europei. Acest fapt se întâmpla la o zi după ce același președinte rus se întâlnise cu Mutti Merkel, cancelara cea plină de valori democratice, pentru a negocia Ucraina și nișca'i gaz ieftin (ca între prieteni, lasă că plătesc ceilalți europeni de le ies ochii din cap pentru bunăstarea germană), așa cum le stă bine marilor puteri europene și așa cum au mai făcut-o deja siniștrii istoriei ca Molotov si Ribbentrop, când împărțeau Polonia si Centrul Europei între două pahare de vin franțuzesc.

Vorba olteanului: Ce făcurăm măi nene, măi ? Pe noi ne omori cu democrația și drepturile transgenderilor, ne înjuri toată ziua că nu suntem destul de fini să participăm la baluri simandicoase, pe noi ne arăți cu degetul când vreun năuc face vreo păcătoasă pe străzile imperiale, dar tu mănânci și danțuiești cu tocmai pe cel pe care îl consideri ca fiind dușmanul tău de moarte. Vorba lui neică Trump, cum devine chestiunea cu unitatea valorilor transatlantice și europene, cum rămâne cu democrația aplicată tuturor? Dacă vreun politician român s-ar fi dus la nunta sus pomenită, sărea domnu Iohanis cu societatea civilă a lui Soros în baston, să ne arate el cum este cu solidaritatea europeană, așa văd că tace, ascuns printr-o vilă de protocol simandicoasă.

Să fim clari, prezența președintelui rus la nunta doamnei ministru de externe a Austriei a fost o lovitură de imagine uriașă și care pune întrebări masive despre colapsul franco-german în jocul euro-asiatic. Rusia a mai dat o lecție de politică tuturor trubadurilor politici din Uniunea Europeană și în special maritei doamne a Germaniei pe care a pedepsit-o pentru multele sale declarații ostentative și voalat agresive cu privire la democrația selectivă pe care aceasta o promovează. În fapt semnalul Rusiei este mult mai sever având în vedere problemele pe care Uniunea Europeană le va avea, în curând, din cauza politicii bezmetice migraționiste a motorului franco-german.

Cum Austria este condusă de o coaliție politică care a venit, democratic, la putere în baza unui mesaj naționalist, eurosceptic și extrem de bine articulat în zona apărării intereselor sale economice, prin prezența lui Putin la nuntă, se declamă o asemănare de vederi cu aceasta. Mai mult, Putin ne arată și un suport în viitor, atunci când, nefericiții Uniunii Europene vor trebui să facă față unui nou val de imigranți ilegali pe care Austria sigur îi va refuza. Astfel Rusia a anunțat, de pe acum, că va fi alături de Austria și că va ajuta politicile sale de apărare a identității sale naționale. Este extrem de important să descifram corect mesajul rusesc mai ales în nota sa de previziune. Austria, deși ancoră europeană, va face față unor enorme presiuni din partea globaliștilor reducționisti de tip Macron și Merkel. Unicitatea nivelatoare a gândirii, minciuna imunda și paralizia morală a acestor doi leaderi europeni, alături de curtenii lor din alte țări precum Spania, Olanda sau România, vor impune, în viitor, necesitatea unor alianțe sectoriale la care Rusia va participa ca putere de sine stătătoare și cu interese explicite. La această imixtiune rusească Uniunea Europeană nu are niciun instrument de reacție și nu va putea schița niciun fel de rezistență.

Atunci când construiești țeavă de gaz care să îți aducă numai ție gaz ieftin, mințind pe toata lumea că tu iubești democrația imigranților ilegali, devenind sclavul propriei tale dominații europene, să nu te mai miri că la Viena, sub luminile de cristal imperiale, soldatul rus joacă, victorios, cazanciok.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel