JUSTICE SWORD 21 | Blindatele Piranha V participă la exerciţiile militare din Poligonul Smârdan (Foto)

Poligonul Smârdan freamătă animat de pregătirea antrenamentului final pentru exerciţiul JUSTICE SWORD 21 (JS). Motoarele blindatelor rezonează în armonie, MLI-urile, tancurile, sisteme de artilerie sunt gata să-şi ocupe poziţiile de tragere şi să-şi definitiveze ultimele retuşuri, se precizează pe pagina oficială de Facebook a Forţelor Terestre Române.

Militarii din Forţele Terestre au răspuns cu profesionalism provocărilor şi au dus la bun sfârşit sarcinile primite. Fiecare rotiţă a mecanismului angrenat în activitate, de la comandanţi şi până la ultimul soldat, a funcţionat cu precizie, iar la final „inamicul a fost respins”.

Militarii români şi polonezi au reuşit să preia controlul câmpului de luptă din poligon, sincronizarea fiind unul dintre factorii care au asigurat buna desfăşurare.

În poligon tanchiştii şi-au demonstrat încă o dată abilităţile dobândite de-a lungul timpului, iar la final am cules primele impresii de la Cavalerii Negri.

Prima săptămână de exerciţiu s-a încheiat cu succes, verificarea capacităţilor de reacţie şi de luptă ale forţelor participante a adus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2022 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy