Invazia Rusiei în Ucraina și cât de pregătită e România de o criză majoră în Est | Vasile Dîncu, la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Nicolae Ciucă, premierul României și Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale. Sursă foto: Guvernul României
EXCLUSIV
Nicolae Ciucă, premierul României și Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale. Sursă foto: Guvernul României

Ministrul Apărării Naționale vine la interviurile DefenseRomania. În contextul crizei actuale generate de atacul fără precedent al Federației Ruse în Ucraina, ministrul Vasile Dîncu va discuta la DefenseRomania despre situația de securitate din regiune.

Interviul va fi difuzat începând în data de 25.02.2022, începând cu ora 13:00.

Ministrul Vasile Dîncu va analiza în direct la DefenseRomania situația de securitate din regiune, dar va aborda și subiecte sensibile privind programele de înzestrare ale României și capacitatea țării noastre de a gestiona această criză fără precedent în Europa după cel de-al Doilea Război Mondial încoace, criză generată de atacul neprovocat al Federației Ruse asupra Ucrainei.

Amintim că la ordinul preşedintelui Vladimir Putin, care a acuzat „abuzurile şi genocidul regimului de la Kiev'' faţă de rusofonii din estul separatist al Ucrainei şi ignorarea de către Occident a cererilor sale privind garanţiile de securitate, Rusia a lansat joi dimineaţă o ofensivă de anvergură asupra Ucrainei, cu atacuri cu rachete asupra infrastructurii militare ucrainene, urmate de o ofensivă terestră pe mai multe fronturi, inclusiv dinspre Belarus, de unde conform Kievului au fost trase şi patru rachete balistice.

Comunitatea internațională a denunțat agresiunea Federației Ruse și a anunțat repercusiuni economice fără precedent împotriva Moscovei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel