India a testat sistemul de apărare anti-rachetă Akash-1S (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

India a testat, luni, cea mai recentă versiune a sistemului de apărare anti-rachetă Akash, Akash-1S.

Akash-1S este echipat cu un interceptor produs integral de industria de apărare din India. Sistemul de apărare antirachetă are capacitatea de a neutraliza ținte aeriene, cum ar fi avioanele de luptă, rachetele de croazieră și rachetele aer-sol, precum și rachetele balistice.

Sistemul de apărare antirachetă Akash-1S are o rază de acţiune de până la 30 de kilometri şi având capacitatea lovi ţinte aflate la o altitudine de 18.000 de metri (18 km) , a informat, luni, agenţia de presă ANI şi publicaţia zeenews.india.com.

Caracteristicile sale avansate ECCM (Electronic Counter Counter Measures) oferă legături de comunicare securizate cu alte rețele de comandă și control pentru apărarea aeriană pentru a face față unui scenariu de contra-război electronic.

Sistemul de rachete Akash a fost deja implementat de Forţele Aeriene Indiene (IAF) la bazele sale din Gwalior, Hashimara, Tejpur, Jorhat și Pune din 2013.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel