Geparzii dobrogeni se antrenează în poligonul Murfatlar pentru misiunea din Polonia

Eduard Pascu |
Data publicării:
Sursa foto: Brigada 9 Mecanizată Mărășești/lt.Diana Stăneiu
Sursa foto: Brigada 9 Mecanizată Mărășești/lt.Diana Stăneiu

Aflați în plină pregătire pentru misiune, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană, rotația a X-a, au desfășurat joi, 22 iulie, un exercițiu de antrenament în teren de nivel secție, în poligonul Murfatlar.

În cadrul exercițiului, artileriștii antiaerieni dobrogeni au fost evaluați la modul de reacție în diferite situații similare cu cele reale. De asemenea, militarii au fost evaluați, pe parcursul exercițiului, la aplicarea tehnicilor, tacticilor și procedurilor standard învățate și perfecționate pe parcursul pregătirii pentru misiune, se arată întro postare a Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești.

La finalul exercițiului, calificativele obținute au fost bune și foarte bune, astfel încât scopul exercițiului a fost atins cu succes. Începând cu luna Octombrie 2021, militarii români vor participa în cadrul Grupului de Luptă, din Polonia, pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate, în flancul Nord-Estic al alianței NATO, alături de partenerii americani, britanici, croați și polonezi, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel