Generalul american Robert E. Wheeler, la DefenseRomania | Războiul provocat de Rusia, modernizarea armatei și securitatea cibernetică, într-o ediție specială a Obiectiv EuroAtlantic

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Generalul Robert E. Wheeler, foto: Departamentul Apărării din SUA
EXCLUSIV
Generalul Robert E. Wheeler, foto: Departamentul Apărării din SUA

În cadrul unei ediții speciale a emisiunii Obiectiv EuroAtlantic, în studiourile DefenseRomania a fost prezent generalul maior american Robert E. Wheeler. 

Robert E. Wheeler, cu o carieră de peste 32 de ani în Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, a condus de-a lungul timpului, din postura de director adjunct, departamentul Information Officer for Command, Control, Communications/Computers (C4) din cadrul Departamentului Apărării din SUA.

În prezent este consilier senior în cadrul companiei internaționale Jones Group International.

Prezent în România, reputatul general american Robert E. Wheeler a acceptat invitația DefenseRomania.

2. Generalul ... (robert-e-wheeler_84356200.png)Generalul cu patru stele Robert E. Wheeler, foto: DefenseRomania

În cadrul interviului, generalul Robert E. Wheeler va discuta despre războiul neprovocat generat de agresiunea rusă asupra Ucrainei din 24 februarie 2022, perspective privind pacea, dar și despre modernizarea forțelor armate în contextul noilor concepte moderne de luptă și al noilor tehnologii.

Interviul va este difuzat azi, 22 noiembrie 2022, în cadrul unei ediții speciale a Obiectiv EuroAtlantic, de la ora 18:00.

Nu va fi evitat nici subiectul sensibil privind securitatea cibernetică și impactul uriaș pe care atacurile cibernetice îl pot avea azi, în secolul XXI. Totodată, generalul american va discuta și despre propaganda rusă, tot mai activă în contextul războiului din Ucraina.

Alte subiecte care țin de modernizarea și înzestrarea Armatei române, dar și de prezența militară a SUA în regiune, vor fi abordate de generalul Robert E. Weheeler. 

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” în ediția specială din 22 noiembrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 18:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel