General Dynamics a prezentat noul vehicul blindat de luptă

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

General Dynamics Land Systems a prezentat cel mai nou vehicul de luptă care a fost dezvoltat în cadrul programului US Fire Power Mobile Protected Army, transmite Defence Blog.

Noul vehicul a fost prezentat pe 23 aprilie cu ocazia vizitei secretarului armatei Ryan D. McCarthy și a adjuntului Statului Major General al US Army, generalul Joseph M. Martin, la uzina General Dynamics din Detriot.

Conducerea armatei americane a vizitat instalațiile General Dynamics și BAE Systems din Detroit pentru a inspecta modul în care continuă programele militare, în ciuda pandemiei COVID-19.

„Este uimitor cât de repede s-au adaptat, și-au menținut forța de muncă angajată și protejează costurile, programul și performanța pentru aceste sisteme de arme", a spus McCarthy. 

(w670)

Noul vehicul de luptă de mare calibru a fost conceput pentru a oferi o capacitate de foc mobilă, protejată, directă, ofensivă, pentru orice tip de teren și operațiuni ale Infantry Brigade Combat Team (IBCT). Principalele cerințe ale acestui program au fost ca vehiculele că fie letale, rezistente și mobile.

US Army se așteaptă ca noul „tanc ușor" să fie un vehicul blindat de 38 de tone, capabil să ofere soldaților un plus de viteză și protecție. 

Noul vehicul blindat va avea o armură îmbunătățită și un tun principal de 120 mm, similar cu cel de 120 mm de pe tancurile principale de luptă Abrams.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel