Exerciţiul "PUMA 21" | Militarii români au participat la noi manevre militare în Polonia (Foto)

S.I. Catalin / 09 iun 2021 / 14:21

Pentru militarii detaşamentului de Apărare Antiaeriană aparţinând Grupului Multinaţional din Polonia, luna iunie a debutat cu participareala exerciţiul "PUMA 21"

.Acest exerciţiu s-a desfăşurat în comun cu aliaţii britanici, americani, croaţi şi polonezi, sub conducerea comandamentului Brigăzii 15 Mecanizată "Podu Înalt" şi a avut ca principal obiectiv testarea capacităţii forţelor de a acţiona întrunit şi sincronizat.

Etapele de instruire vizate au presupus alertarea structurilor, ocuparea unui dispozitiv de luptă şi securizarea ariilor de operaţii repartizate.

Acestă activitate a avut ca obiective antrenarea secţiilor Gepard de a duce acţiuni de luptă într-un mediu complex şi îmbunătăţirea relaţiilor de comandă-control, prin aplicarea corectă a procedurilor operaţionale existente la nivelul subunităţii.

Militarii români s-au remarcat prin implicare, profesionalism şi o foarte bună capacitate de reacţie, la finalul exerciţiului fiind apreciaţi de către comandantul Grupului de Luptă pentru efortul comun prin care s-au mobilizat rapid și au îndeplinit cu succes misiunile încredinţate.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy