Exerciţiul "PUMA 21" | Militarii români au participat la noi manevre militare în Polonia (Foto)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Pentru militarii detaşamentului de Apărare Antiaeriană aparţinând Grupului Multinaţional din Polonia, luna iunie a debutat cu participareala exerciţiul "PUMA 21"

.Acest exerciţiu s-a desfăşurat în comun cu aliaţii britanici, americani, croaţi şi polonezi, sub conducerea comandamentului Brigăzii 15 Mecanizată "Podu Înalt" şi a avut ca principal obiectiv testarea capacităţii forţelor de a acţiona întrunit şi sincronizat.

Etapele de instruire vizate au presupus alertarea structurilor, ocuparea unui dispozitiv de luptă şi securizarea ariilor de operaţii repartizate.

Acestă activitate a avut ca obiective antrenarea secţiilor Gepard de a duce acţiuni de luptă într-un mediu complex şi îmbunătăţirea relaţiilor de comandă-control, prin aplicarea corectă a procedurilor operaţionale existente la nivelul subunităţii.

Militarii români s-au remarcat prin implicare, profesionalism şi o foarte bună capacitate de reacţie, la finalul exerciţiului fiind apreciaţi de către comandantul Grupului de Luptă pentru efortul comun prin care s-au mobilizat rapid și au îndeplinit cu succes misiunile încredinţate.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel