Exercițiu cu trageri de luptă în poligonul Smârdan (Foto)

S.I. Catalin |
Data publicării:

O companie de infanterie, din cadrul Batalionului 2 Infanterie "Călugăreni", a fost dislocată în Poligonul Smârdan, pentru a executa un exercițiu cu trageri de luptă, de nivel pluton.

La momentul actual, obiectivul principal al batalionului îl constituie operaționalizarea Companiei 1 ORF, exercițiul cu trageri de luptă fiind parte a acestui proces.

În anul 2021, această structură este destinată rezervă operațională NATO KFOR, fiind în măsură să execute misiuni în sprijinul păcii (Peace Support Operations).

De asemenea, în cadrul batalionului, se desfășoară procesul de instruire a soldaților profesioniști, seria noiembrie 2020.

,,În contextul pandemiei cu care ne confruntăm, am adaptat procesul de instruire pentru a respecta măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19", a transmis locțiitorul comandantului Batalionului 2 Infanterie "Călugăreni", locotenent-colonel Laurențiu Popescu, potrivit unui comunicat al MApN, publicat pe pagina oficială de Facebook.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel