Erdogan, 'uitat' în antecameră înainte de întâlnirea cu Putin. Rușii l-au lăsat pe președintele Turciei să aștepte două minute (Video)

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan și omologul său Vladimir Putin au avut o întrevedere la Moscova pe data de 5 martie.

Putin şi Erdogan s-au întâlnit pe fondul îngrijorărilor legate de izbucnirea unui război prin interpuşi în Siria, unde Rusia şi Turcia sprijină tabere opuse.

Pe internet au fost difuzate ieri imagini de la întrevederea de la Moscova care a avut loc pe 5 martie. Din materialul video se poate observa cum Erdogan este lăsat să aștepte înainte să fie primit de Putin. Televiziunea care a filmat evenimentul a cronometrat: Erdogan a așteptat două minute până când a primit acceptul.

CITEȘTE ȘI: Operațiunea Spring Shield | Erdogan: Forțele Armate turce au distrus cel puţin opt sisteme Panţîr-S1 (Video)

Pe imagini se poate observa cum, la un moment dat, Erdogan plictisit și vizibil deranjat, se așează pe un scaun.

Nu este clar dacă incidentul a fost o șicană din partea rușilor ori președintele Vladimir Putin a întârziat și el.

Amintim că, pe fondul războiului din Siria, unde forțele lui Bashar al-Assad susținute de aliatul rus au avansat în cadrul ofensivei, Erdogan și Putin s-au întâlnit la Moscova după ce zeci de soldați turci au fost uciși de la începutul anului.

După șase ore de discuții, cele două părți au ajuns la un fragil acord cu privire la încetarea focului.

CITEȘTE ȘI: Războiul din Siria: Statele Unite şi aliaţii din NATO ar putea oferi Turciei asistenţă militară

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel