Două concepte originale pentru pariori

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Se spune des că norocul joacă un rol important atunci când vorbim despre pariuri sportive. Deși acest lucru e perfect valabil, nu trebuie să ignorăm faptul că pariorii bine informați au șanse mai mari să obțină profit. 

Există tot mai multe case de pariuri online, iar șansele de câștig ale pariorilor pot crește dacă folosesc două unelte extrem de utile: centrul de pariere și școala pariurilor. 

În centrul de pariere găsești mereu cele mai importante evenimente sportive ale zilei și cele mai bune cote pentru pariuri. Sunt analize precise, cu informații de pe site-uri oficiale, preluate de experți în domeniu. Printre detaliile care se găsesc în fiecare articol se află stadionul pe care se va juca, forma de moment a echipelor, dar și istoricul recent al meciurilor directe. 

Pentru ca pariorul să fie informat și despre cotele pe care le poate juca, la fiecare meci există cote pentru “soliști” și pentru opțiunile “peste/sub” la numărul de goluri. Tot ce are nevoie un jucător pentru a paria bine informat pe subiect. Detaliile despre stadion, cu starea gazonului, vremea, numărul spectatorilor așteptați, toate aceste aspecte pot influența un pronostic. O echipă mai tehnică nu va putea avea aceeași prestație pe un teren impracticabil. Când vine vorba despre pariuri sportive, niciun detaliu nu trebuie ignorat.

Istoricul direct al meciurilor poate sugera că una dintre formații manifestă un complex în fața celeilalte. Un eveniment pe care pariorul pune bani reali merită a fi explorat din toate unghiurile.

Statistica joacă și ea un rol important, așa că experții Legalbet introduc cele mai concrete date statistice în fiecare analiză sportivă. 

Întotdeauna există loc de îmbunătățire a cunoștințelor și tocmai de aceea a apărut “Școala pariurilor”. Aceasta este o unealtă recomandată atât începătorilor, cât și pariorilor mai avansați.

Cei aflați la început de drum în acest domeniu pot afla cum se plasează primele bilete la diverse case de pariuri online licențiate, dar și cum funcționează cele mai populare piețe de pariere din sporturile consacrate (fotbal, baschet sau tenis). 

Spuneam că și pariorii cu experiența pot avea de învățat la “Școala pariurilor”. Asta pentru că aici sunt explicate pe îndelete diferite strategii care pot fi aplicate la pariuri sportive. Vorbim despre sistemul Martingale, șirul lui Fibonacci, criteriul lui Kelly sau sistemul D’Alembert. De asemenea, pariorul poate studia cum se aplică cel mai bine cotele 2 și 3 și care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri pe tenis. 

În anul 2022 a apărut o nouă lege pe impozit în domeniul jocurilor de noroc. În “Școala pariurilor” există o subsecțiune specială dedicată acestui subiect, în care sunt explicate pe înțelesul tuturor cum se aplică taxele și impozitele la pariuri. 

Tot aici se explorează mai bine subiectul “metode de depunere”, cu pașii aferenți pentru fiecare modalitate. Un alt subiect ce ar trebui să trezească interesul oricărui parior este cum să-și gestioneze mai bine bugetul. Acesta este de fapt subiectul cel mai arzător, pentru că doar un parior care știe cum să își determine și să își joace bugetul lunar poate avea sorți de izbândă la pariuri sportive.

Centrul de pariere și Școala pariurilor sunt secțiunile în care jucătorii pot afla toate informațiile care să îi ajute să analizeze riguros meciurile și să obțină profit la pariuri sportive.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel