Donald Trump, interceptat de Rusia și China. Kremlinul răspunde cu ”umor”

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Kremlinul a tratat cu umor informaţia apărută în New York Times, potrivit căreia serviciile de informaţii ruseşti ar fi interceptat telefonul mobil al preşedintelui american Donald Trump.

Declarația îi aparține purtătorului de cuvânt al preşedintelui rus Dmitri Peskov și a fost făcută într-o conferinţă de presă, joi, la Moscova, potrivit agenţiei de presă TASS.

'Noi tratăm astfel de articole cu umor', a reacţionat Peskov, după ce i-a fost solicitat un comentariu cu privire la această dezvăluire.

Reprezentantul Kremlinului i-a îndemnat pe ziarişti să se adreseze pentru clarificări ziarului american care 'are probabil unele informaţii detaliate pe această temă, care să justifice publicarea unor astfel de informaţii'.

Kremlinul regretă că un ziar 'publică în mod necugetat o informaţie care, mai degrabă, indică o scădere a nivelului de responsabilitate jurnalistică', a declarat Dmitri Peskov.

Publicaţia New York Times a informat joi - citând actuali şi foşti responsabili americani - că preşedintele Donald Trump continuă să se folosească de un iPhone nesecurizat în conversaţiile cu prietenii săi, în pofida avertismentelor din partea serviciilor secrete că aceste discuţii sunt interceptate cu regularitate de către serviciile secrete din China şi Rusia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel