Donald Trump, interceptat de Rusia și China. Kremlinul răspunde cu ”umor”

Tudor Curtifan / 25 oct 2018 / 13:41

Kremlinul a tratat cu umor informaţia apărută în New York Times, potrivit căreia serviciile de informaţii ruseşti ar fi interceptat telefonul mobil al preşedintelui american Donald Trump.

Declarația îi aparține purtătorului de cuvânt al preşedintelui rus Dmitri Peskov și a fost făcută într-o conferinţă de presă, joi, la Moscova, potrivit agenţiei de presă TASS.

'Noi tratăm astfel de articole cu umor', a reacţionat Peskov, după ce i-a fost solicitat un comentariu cu privire la această dezvăluire.

Reprezentantul Kremlinului i-a îndemnat pe ziarişti să se adreseze pentru clarificări ziarului american care 'are probabil unele informaţii detaliate pe această temă, care să justifice publicarea unor astfel de informaţii'.

Kremlinul regretă că un ziar 'publică în mod necugetat o informaţie care, mai degrabă, indică o scădere a nivelului de responsabilitate jurnalistică', a declarat Dmitri Peskov.

Publicaţia New York Times a informat joi - citând actuali şi foşti responsabili americani - că preşedintele Donald Trump continuă să se folosească de un iPhone nesecurizat în conversaţiile cu prietenii săi, în pofida avertismentelor din partea serviciilor secrete că aceste discuţii sunt interceptate cu regularitate de către serviciile secrete din China şi Rusia.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy