Donald Trump: America este respectată din nou

Ema Apostu / 13 mai 2018 / 11:26
Summitul G7 s-ar putea încheia fără un comunicat comun. Alternativă
Summitul G7 s-ar putea încheia fără un comunicat comun. Alternativă

Donald Trump, președintele SUA, a declarat, în timpului unui discurs în Elkhart, Indiana, că „America este respectată din nou”, potrivit presei internaționale.
 

Donald Trump a spus că relaţia sa cu liderul nord-coreean Kim Jong-un este „bună", adăugând că se va întâlni cu el „pentru a asigura un viitor cu pace şi prosperitate în lume".

Donald Trump a atacat din nou presa, calificând informaţiile conform cărora acţiunile lui „vor duce la un război nuclear" ca fiind „ştiri false". „Ştiţi ce ne va duce la război nuclear şi ştiţi ce ne va duce la alte războaie: slăbiciunea", a declarat Trump.

Totodată, președintele SUA a spus că fostul preşedinte Barack Obama a cheltuit 1,8 miliarde de dolari pentru ostatici în timp ce foştii prizonieri care au fost eliberaţi de Coreea de Nord „s-au întors acasă gratis". 

Întâlnire istorică în iunie

Summitul istoric între preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc la data de 12 iunie, în Singapore, potrivit unui anunţ făcut joi pe Twitter de liderul de la Casa Albă.

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy