Distrugătorul USS Roosevelt, exerciții în Marea Neagră alături de nave ucrainene

Eduard Pascu |
Data publicării:

Distrugătorul USS Roosevelt (DDG-80) a efectuat marți exerciții în Marea Neagră împreună cu marina ucraineană, a anunțat US Navy.

Nava de patrulare Starobilsk (P191) și navele purtătoare de artilerie Nikopol (P176) și Kastopol (P180) au participat la exercițiu alături de distrugătorul USS Roosevelt, potrivit unui comunicat al US Navy. Starobilsk este o fostă navă de patrulare Gărzii de Coastă din SUA care a fost donată Ucrainei, anul trecut, într-un efort de consolidare a forțelor navale ucrainene, transmite USNI News.

La exerciții au participat și elicopterele navale MH-60R Seahawk al distrugătorului USS Roosevelt și elicopterul ucrainean Mil MI-14.

USS Roosevelt este a șasea navă a US Navy care ajunge în Marea Neagră în acest an, a mai spus US Navy.

 

Publicată de USS Roosevelt (DDG80) pe Miercuri, 30 septembrie 2020

Citește și: NATO își consolidează prezența navală în Marea Neagră. În regiune se află un distrugător și două nave de cercetare

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel