Demonstrație de forță a US Navy în Marea Filipinelor

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Grupul de Luptă condus de portavionul USS Ronald Reagan au executat în Marea Filipinelor un amplu exercițiu. Acesta a fost răspunsul US Navy la cele cinci exerciții efectuate zilele trecute de China în patru mări.

Avioanele US Navy și navele din cadrul  grupului de luptă  condus de portavionul USS Reagan au organizat marți o demonstrație de putere aeriană peste Marea Filipinelor. În cadrul exercițiului a fost folosit aproape întreg arsenalul de luptă al grupului, iar piloții au executat manevre aeriene în mare viteză. Totodată s-au executat și trageri cu diferite categorii de armamente de la tunuri de bord până la rachete ghidate, potrivit paginii de Facebook a Reagan CSG.

2. -imagine fara descriere- (avioane_us_navy_05726700.jpg)

Demonstrația de putere aeriană a venit la mai puțin de o săptămână după ce Reagan CSG și-a unit forțele pe 25 septembrie cu nava de atac amfibie USS America și grupul său de luptă expediționară, în cadrul Flotei a 7-a în sprijinul unui Indo-Pacific liber și deschis.

 

3. -imagine fara descriere- (avioane_us_navy_2_33325700.jpg)

Exercițiul Valiant Shield a inclus peste 100 de avioane și peste 11.000 de militari din US Navy, US Air Force, US Army și US Marines.
„Operațiunile Expeditionary Strike Force ne oferă o oportunitate de a construi o echipă care să execute și să consolideze comanda și controlul forțelor integrate într-un mediu maritim complex”, a declarat amiralul Fred Kacher, comandant al Expeditionary Strike Group 7. „Combinând forțele cu puterea aeriană a acestui grup de luptă  se creează o forță mai letală și mai flexibilă ca niciodată", a mai spus acesta.

 

USS Ronald Reagan (CVN 76), embarked Carrier Air Wing 5 and USS Antietam (CG 54) performed an air power demo, showcasing...

Publicată de USS Ronald Reagan (CVN 76) pe Marţi, 29 septembrie 2020

Citește și: China își prezintă forța navală și desfăşoară exerciţii militare în patru mări

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel