Delegaţie poloneză în vizită de lucru la Brigada Multinaţională Sud-Est de la Craiova

DefenseRomania Team |
Data publicării:

În data de 14 septembrie, o delegaţie din Republica Polonă, condusă de comandantul Diviziei 11 Cavalerie Blindată, generalul maior Piotr Trytek, din care a făcut parte şi comandantul Brigăzii 17 Mecanizate, generalul de brigadă Dariusz Kosowski, a efectuat o vizită de lucru la Comandamentul Brigăzii Multinaționale Sud-Est și la Batalionul 26 Infanterie “Neagoe Basarab” din Craiova.

Membrilor delegației le-au fost prezentate principalele aspecte legate de misiunea și rolul Comandamentului Brigăzii Multinaționale Sud-Est.

Ulterior, delegaţia a participat la un exercițiu demonstrativ desfășurat de militari români, polonezi și portughezi și a vizitat cazarma si facilităţile puse la dispoziţia Companiei poloneze din cadrul Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab”.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel