Defender Europe 20 | Primele vehicule de luptă Bradley ale armatei americane au ajuns în Polonia (Video)

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe vehicule de luptă de tip Bradley ale armatei americane au ajuns, în cursul zilei de astăzi, în Polonia, potrivit Baltic Security

Primele vehicule militare de transport de tip platformă ale armatei americane, care transportau vehicule de luptă Bradley, a ajuns astăzi în poligonul Drawsko Pomorskie, nord-vestul Poloniei, ca parte a ultimei faze de antrenament conectată cu exerciţiul Defender Europe 20, a precizat  Baltic Security, pe contul oficial de Twitter.

Trupele americane și tehnica lor militară - care include vehicule de luptă pentru infanterie și transportoare blindate de tip Bradley - au ajuns în Polonia unde vor lua parte la o serie de exerciții militare care urmăresc creşterea gradului de interoperabilitate. 

Exerciţiile militare din cadrul Defender Europe 20 urmăresc îmbunătăţirea şi creşterea capacității armatei americane de a muta rapid un număr mare de militari şi tehnica militară din Statele Unite către Europa.

La începutul acestei săptămâni, precizăm că armata americană va disloca din poligonul Bergen-Hohne din Germania, în perioada 14 iulie - 22 august, mai multe tancuri principale de luptă M1 Abrams și vehicule de luptă Bradley, în Polonia, ca parte a ultimei fazei a exerciţiului militar multinaţional DEFENDER-Europe 20.

Aproximativ 550 de militari ai forţelor terestre americane din Batalionul 2 din Regimentul 12 Cavalerie şi 60 de tancuri Abrams și vehicule de luptă Bradley, dislocaţi ca parte a exercițiului de pregătire pentru desfășurare în situații de urgență (EDRE), vor participa la exerciţii de pregătire în poligonul Drawsko Pomorskie, nord-vestul Poloniei, în perioada 14 iulie - 23 august, a declarat vineri ministerul polonez al Apărării.

EDRE este parte a versiunii reduse a Defender-Europe 20. Amintim că, exerciţiul militar multinaţional Defender-Europe 20 trebuia să fie cele mai mari exerciții de pregătire al armatei americane – US Army planificase pentru acest exerciţiu cea mai mare desfăşurare militară în Europa din ultimii 25 de ani, cu 20.000 de soldaţi trimişi din Statele Unite pentru a se alătura celor 9.000 de militari aflaţi deja pe continent.

Cu toate acestea, din cauza epidemiei de coronavirus, multe dintre etapele exerciţiului Defender-Europe 20 au fost fie anulate, fie restrânse, pentru limitarea răspândirii pandemiei de COVID-19 în rândul militarilor care urmau să participe la acest exerciţiu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel