Damen, implicată într-un nou scandal de corupție în Caraibe

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Gigantul olandez Damen este implicat într-un nou scandal de corupție.

Damen e implicată într-un scandal de corupție în Caraibe. Presa olandeză a demarat o amplă anchetă jurnalistică iar autoritățile olandeze investighează cazul. 

E vorba de suspiciuni de corupție în ceea ce privește construcția unor nave de pază de coastă în Trinidad & Tobago și Bahamas. Potrivit celor de la NRC, valoarea contractului se ridică la aproximativ 400 de milioane de euro. Doar că, în afacere este implicată și societatea NSG West Indies, deținută de Stephen Hobson, om de afacer din Marea Britanie. 

Potrivit publicației olandeze, compania din Barbados controlată de Hobson controlat vânzarea mai multor nave în 2014 și 2015. Doar că, cinci ani mai târziu, colaborarea dintre Hobson și Damen a eșuat. Cele două părți se acuză reciproc de datorii de milioane de dolari. Olandezii precizează că acordurile dintre Damen și compania lui Hobson fac obiectivul unei investigații de către autorități.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel