Cu ce fel de haine poţi să asortezi bocancii stil military?

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Uniforma militară este una dintre cele mai importante ţinute. Denotă responsabilitate, dragoste pentru ţara şi pune pe prim plan viaţa celor din jur mai presus de cea personală. Toţi cei care sunt înrolaţi în armată, indiferent de sex sau vârsta, trebuie să aibă o conduită profesională.

Garderoba mai cu seamă, se axează pe lucruri practice, confortabile, în concordanţă cu meseria pe care militarii o practică - indiferent că vorbim de un post pe front sau de o persoană care activează la birou. Asta nu înseamnă că ei vin cu hainele de acasă sau că nu-şi pot construi o garderobă cu haine la preţ redus. Bocancii în stil military sunt de nelipsit, ba chiar ar putea fi denumiţi drept o piesă emblematică atât pentru cei din domeniul militar, cât şi pentru cei din afară cu o afinitate pentru acest stil.

Tot ce trebuie ştiut despre ţinuta specifică stilului militar este precizat în rândurile următoare şi se poate transforma într-o inspiraţie pentru cei care vor să îmbine viaţa profesională cu cea personală, pentru simpli aspiranţi la meseria de apărător al ţării sau admiratori ai militarilor.

 

Ţinute cu bocanci în stil military cu vouchere de cumpărături

 

Reproducerea stilului militar este una dintre cele mai dificile. Civilii nu au voie să poarte uniforma fără a avea acest drept, iar preţul unei uniforme pot fi destul de mare mai ales când se doreşte ca aceasta să fie identică cu ţinuta utilizată în cadrul armatei. Partea bună e că mulţi comercianţi oferă vouchere de cumpărături şi, prin urmare, acestea pot fi utilizate pentru a alege articole stil militar la preţ mai avantajos.

La fel de emblematice în aceste outfit-uri sunt piesele vestimentare în nuanţe de verde oliv, cum sunt pantalonii simpli, oversized sau cei cargo. Cămaşa military poate fi purtată ca atare peste un tricou alb sau un maieu, ori în combinaţie cu o vestă cu multe buzunare şi fermoare cum găseşti frecvent pe Answear.ro, de exemplu. Se pot face diverse asocieri de nuanţe de verde, de la verdele închis, la cel crud şi pastelat.

Aceste sugestii pot fi aplicate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Cei pasionaţi de stilul army pot purta aceste piese vestimentare într-o zi obişnuită pentru a se bucura de confort, dar şi să iasă în evidenţă.

 

Ţinute military şi discounturile la îmbrăcăminte

 

Acordându-se puţin timp pentru analiza rafturilor şi a magazinelor de îmbrăcăminte se vor descoperi multe reduceri la haine mai ales in momentele cheie ale anului când se face trecerea de la un sezon la altul. De exemplu, primăvara este un moment prielnic pentru achiziţia articolelor de iarnă - geci şi paltoane de lână în stil military, dar şi alte haine groase. Iar toamna este un moment oportun pentru alegerea unor haine destinate perioadelor călduroase.

Specialistii in reduceri spun că aceste campanii de discounturi la îmbrăcăminte sunt menite să evite acumularea de stocuri pe termen lung, astfel încât comercianţii să nu rămână cu produse care să polueze mediul înconjurător sau pe care să fie nevoiţi să le returneze la producător. Cei mai mulţi nu beneficiază de a doua posibilitate, aşa că reducerile sunt o opţiune perfectă pentru cei care vor să se îmbrace cu stil, emblematic, la preţ accesibil.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel