Croația a câștigat prin implementarea vehiculelor blindate Patria pentru Forțele Armate

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Croația a investit în achiziția de vehicule blindate Patria pentru Forțele Armate și a avut un triplu câștig: forțe armate mai bine echipate, accesul la noi tehnologii și nu în ultimul rând locurile de muncă.

Proiectul de achiziție a acoperit în total 126 de vehicule și a creat capacități superioare pentru Forțele de apărare. Proiectul de compensare a durat până la sfârșitul anului 2020 și a implicat mai multe companii croate din diferite sectoare industriale. Diverse activități de export din Croația și transferul tehnologic sunt exemple de proiecte de compensare de succes, de care va beneficia în continuare economia croată mult timp după ce obligația contractuală a celor de la Patria se va încheia, transmite Army Recognition.

”Patria își îndeplinește în mod sistematic promisiunile în toate proiectele. Participarea industrială creează noi locuri de muncă în țara țintă și ajută clientul să creeze securitatea aprovizionării la nivel local. Activitățile de participare industrială aduc beneficii țărilor participante și, în același timp, ajută țările să construiască o rețea industrială și o cooperare eficientă în diferite moduri", spune Jussi Jarvinen, președintele Patria Land. Pe lângă Croația, Patria a implementat anterior cu succes obligații de participare industrială, de exemplu în Polonia și în Suedia.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel