Contacte între Egipt și industria de apărare din România + o nouă lege a offsetului | Interviu Viorel Manole

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Fabrică de armament, sursă foto: Romarm
EXCLUSIV
Fabrică de armament, sursă foto: Romarm

Viorel Manole, directorul Patromil, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate DefenseRomania, va discuta despre vizita pe care delegația noastră a efectuat-o în Egipt săptămâna trecută, unde sub egida Patromil industria de apărare a participat la expoziția de tehnică militară EDEX 2021.

Emisiunea va fi transmisă azi, 09.12. 2021, începând cu ora 17:00.

 

Standul național al României de la EDEX 2021 a fost organizat de Patromil.

Cele opt companii din industria de apărare care sub egida Patromil au fost prezente și și-au expus produsele în HALL 2 stand A181 din cadrul expoziției de tehnică militară din Egipt sunt: C.N. ROMTEHNICA, C.N. ROMARM, PROOPTICA, INTERACTIVE, BLUE SPACE TECHNOLOGY, CERTSIGN, DRASS si TITAN MASINI GRELE.

În cadrul emisiunii vom discuta și despre contactele pe care Egiptul le-a avut cu industria de apărare din România, dar și despre tehnică militară produsă de industria noastră și care ar putea ajunge în înzestrarea Armatei statului african.

Viorel Manole va discuta în cadrul emisiunii și despre programele de înzestrare ale MApN, dar și implementarea în cadrul acestor programe a offsetului și a industriei de apărare din România. 

Un alt subiect va fi abordarea mult așteptatei lege a offsetului care ar putea fi adoptată de Parlament în următoarea perioadă. Legea aduce modificări esențiale pentru industria de apărare a României în contextul în care actuala lege este una arhaică și datează dinainte de aderarea României la NATO și UE.

Interviul va putea fi urmărit atât pe www.DefenseRomania.ro, pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel