Cinci camioane ale Armatei române, parte a unui convoi, s-au lovit între ele. Trei dintre ele au fost avariate

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: MApN Facebook
Sursă foto: MApN Facebook

Miercuri, 9 noiembrie, un convoi format din opt camioane militare a fost implicat, în jurul orei 15.00, într-un accident rutier în zona localității Iazu din județul Ialomița.

Potrivit unui comuincat al MApN, emis către DefenseRomania, „în urma evenimentului rutier, în care au fost implicate cinci camioane, a rezultat avarierea a trei dintre acestea, iar doi militari, cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare, au fost transportați pentru investigații medicale la Spitalul Județean de Urgență  din Slobozia, unde se află în stare stabilă”.

„Menționăm că în eveniment nu au fost implicate vehicule civile”, mai transmite MApN, din ceea ce deducem că autocamioanele Armatei s-au lovit între ele.

MApN nu precizează dacă e vorba despre noile camioane Iveco.

„Evenimentul este cercetat de Poliția Rutieră, iar o comisie administrativă din cadrul UM01458 Bârlad a fost numită pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului”, conchide MApN.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel