Cel mai mare transportor de elicoptere chinezesc este aproape gata

DefenseRomania Team |
Data publicării:

O serie de fotografii efectuate într-un șantier naval din Shanghai au arătat că cel mai mare transportor de elicoptere, 100% chinezesc, este aproape gata. Unele surse afirmă că guvernul chinez vrea să construiască trei astfel de nave, transmite defencenews.

Fotografii recente dezvăluie că construcția celei mai mari nave din China avansează într-un ritm rapid într-un șantier naval din metropola Shanghai.

Imaginile au fost surprinse dintr-o barcă care navighează pe râul Huangpu, care traversează Shanghai și arată că structura principală a fost montată recent pe prima navă de tip 075.

(w670)

Acest model de navă va avea o punte de zbor mare, capabilă să lanseze simultan cinci-șase elicoptere mari. Acesta va avea, de asemenea, hangar pentru mai multe elicoptere.

Având în vedere ritmul de construcție este de așteptat ca nava să fie lansată în acest an. Șantierul naval de la Hudong-Zhonghua este locul unde se construiesc și alte nave, dar mai mici, de 25.000 de tone tip 071. Șase dintre aceste nave sunt active, iar alte două sunt în faza finală de construcție la șantierul naval.

(w670)

Surse autorizate au declarat că China vrea să construiască trei nave de tip 075. Nava se preconizează că va avea un deplasament între 35.000 și 40.000 de tone.

Vezi și: US Navy a finalizat testele pentru noua navă de transport USNS Puerto Rico

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel