CANSEC 2018. Tehnologii de ultimă generație în industria apărării

Ema Apostu |
Data actualizării: | Data publicării:

CANSEC 2018 prezintă tehnologii, produse și servicii pentru unitățile militare de forță terestră, navală și aerospațială.

CANSEC 2018 - Canada's Global Defence & Security Trade Show - are loc în perioada 30 - 31 mai în Ottawa, Canada.

În afară de expoziția comercială care se va desfășura în decursul a două zile, CANSEC 2018 va găzdui evenimente de socializare cu participarea guvernelor și a vorbitorilor de nivel ministerial, oferind o oportunitate unică participanților de a intra în contact cu colegii și clienții lor.

Participarea la CANSEC este limitată la membrii CADSI, persoane din diferite guverne, militari și responsabili în situații de urgență, facilitând astfel un raport de calitate între vânzător și cumpărător.

CANSEC are loc anual în Ottawa, începând din 1998, fiind un eveniment al Asociației Canadiene a Industriilor de Apărare și Securitate (CADSI). CANSEC 2017 a fost un mare succes, iar CANSEC 2018 va prezenta tehnologii, produse și servicii de ultimă oră pentru unitățile militare de forță terestră, navală, aerospațială și comună.

Acest eveniment de două zile reprezintă cel mai mare și mai important eveniment din industria de apărare din Canada.

VEZI ȘI: Rachete patriot. Cronologia unei șanse istorice pentru România

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel