Bombardierele americane B-2 efectuează zboruri de instruire în vecinătatea Mării Norvegiei

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Bombardiere B-2 Spirit stealth ale US Air Force efectuează zboruri de instruire cu avioane de vânătoare americane F-15 și britanice F-35, în imediata apropiere a Mării Norvegiei, transmite defenceblog.

Avioanele britanice și americane au desfășurat cursuri de integrare în zbor, peste apele internaționale din vecinătatea Mării Norvegiei, cu bombardierele stealth B-2 Spirit de la Baza Aeriană Whiteman din Missouri, ca parte a desfășurării lor către Baza Fairford a Royal Air Force din Gloucestershire, Marea Britanie.

Aceste misiuni au fost strâns coordonate de guvernul Norvegiei și cu celelalte țări vecine, potrivit unui comunicat de presă al Forțelor Aeriene din Europa și Forțelor Aeriene din Africa.

Aeronava B-2 Stealth, parte a Task Force-ului desfășurată în prezent în zona de responsabilitate a Comandamentului European din SUA, face parte din escadrila 509 bombardiere cu Baza în Whiteman, Missouri. Aeronava a ajuns în Marea Britanie pe 27 august și operează temporar la Baza Fairford a Royal Air Force din Anglia.

Vezi și:  Bombardierele americane B-2 Spirit, zbor în premieră alături de F-35 ale RAF - VIDEO

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel