Batalionul 285 Artilerie "Vlaicu Vodă" a sărbătorit 50 de ani de la înfiinţare

Mihai Ciobanu |
Data actualizării: | Data publicării:
armata romana
armata romana

Batalionul 285 Artilerie "Vlaicu Vodă" a sărbătorit vineri 50 de ani de la înfiinţare, printr-un ceremonial la care au fost invitaţi foşti şi actuali militari ai unităţii, oficialităţi militare şi civile. 

Cu această ocazie, a fost prezent la Brăila locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie "Getica", generalul de brigada Claudiu Mihail Sava, care a apreciat batalionul brăilean ca fiind "un corp de militari de înaltă competenţă profesională, care s-a adaptat tot timpul solicitărilor şi a răspuns cu promptitudine tuturor provocărilor". 

În cadrul ceremoniei au fost avansaţi în grad şase militari şi, în semn de apreciere a profesionalismului de care a dat dovadă personalul unităţii în procesul de instruire, Batalionului 285 Artilerie "Vlaicu Vodă" i s-a conferit Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării. Comandantul Batalionului 285 Artilerie "Vlaicu Vodă", lt. col. Săndel Badea, a dat asigurări că artileriştii brăileni sunt pregătiţi să răspundă oricând misiunilor în care vor fi solicitaţi. În final, oaspeţii au fost invitaţi să viziteze o expoziţie de tehnică şi echipamente militare. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel