Batalionul 285 Artilerie "Vlaicu Vodă" a sărbătorit 50 de ani de la înfiinţare

Mihai Ciobanu / 05 oct 2018 / 16:22
armata romana
armata romana

Batalionul 285 Artilerie "Vlaicu Vodă" a sărbătorit vineri 50 de ani de la înfiinţare, printr-un ceremonial la care au fost invitaţi foşti şi actuali militari ai unităţii, oficialităţi militare şi civile. 

Cu această ocazie, a fost prezent la Brăila locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie "Getica", generalul de brigada Claudiu Mihail Sava, care a apreciat batalionul brăilean ca fiind "un corp de militari de înaltă competenţă profesională, care s-a adaptat tot timpul solicitărilor şi a răspuns cu promptitudine tuturor provocărilor". 

În cadrul ceremoniei au fost avansaţi în grad şase militari şi, în semn de apreciere a profesionalismului de care a dat dovadă personalul unităţii în procesul de instruire, Batalionului 285 Artilerie "Vlaicu Vodă" i s-a conferit Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării. Comandantul Batalionului 285 Artilerie "Vlaicu Vodă", lt. col. Săndel Badea, a dat asigurări că artileriştii brăileni sunt pregătiţi să răspundă oricând misiunilor în care vor fi solicitaţi. În final, oaspeţii au fost invitaţi să viziteze o expoziţie de tehnică şi echipamente militare. 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy