Azerbaijan are un nou sistem de apăre primit de la Israel

DefenseRomania Team / 02 iul 2018 / 09:33
Barak 8
Barak 8

Azerbaijan a prezentat câteva sisteme de apărare antirachetă Barak-8, construite recent de Israel, în timpul unei parade militare, cu prilejul celei de-a 100-a aniversări a Forțelor Armate azeră.

Noul sistem de apărare și rachetă Barak-8 este conceput pentru a distruge orice tip de amenințări aeriene, cum ar fi avioanele, elicopterele, rachetele anti-navă și UAV-urile, precum și rachetele de croazieră și jeturile de luptă de la 70 la 150 km.

Barak 8 a fost dezvoltat în comun de către Israel Aerospace Industries (IAI), Organizația de Cercetare și Dezvoltare a Apărării din India (DRDO), Administrația Israelului pentru Dezvoltarea Armelor și Infrastructurii Tehnologice, Elta Systems, Rafael și alte companii. Bharat Dynamics Limited (BDL) este compania care va produce rachetele pentru sistemul Barak 8.

Sistemul de lansare verticală cu rachete interceptoare Barak 8 a fost instalat pe un șasiu Volat 8 × 8 realizat de MZKT din Belarus

Potrivit israeldefense.co.il, Azerbaidjanul a comandat o versiune operațională terestră - 12 lansatoare și 75 de rachete de suprafață.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy