Armata SUA vrea să cumpere dispozitive explozive

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Comandamentul de Contractare al Armatei SUA a confirmat intenția de a achiziționa un sistem explozibil, de atac ușor  tip (SLAM) și M320A1 SLAM Trainer Kit.

Armata a anunțat în 23 iulie că a solicitat o Propunere de Oferte către sistemele de inovare Northrop Grumman (NGIS), TechSystems Orbital Alliance (Doing Business As) Inc. (OATK), pentru achiziționarea dispozitivelor explozive M4A1 (SLAM) și M320A1 SLAM Trainer Kit.

SLAM este un muniție multifuncțională concepută pentru a fi ușor portabilă și aplicată împotriva vehiculelor de infanterie ușor blindate, a aeronavelor parcate și a locurilor de stocare a carburanților. Poate funcționa zi și noapte în toate condițiile meteorologice pentru a învinge țintele selectate folosind explozibil cu penetrare.

(w670)

SLAM are patru moduri de operare: atac frontal, lateral, demolare temporizată și comandă de la distanță. SLAM se poate autodistruge la sfârșitul unui anumit timp selectat de operator.

M320A1 SLAM Trainer Kit are același format și mărime ca M4A1 SLAM, dar este complet inert și oferă feedback vizual și audibil utilizatorului.

(w670)

De asemenea, în anunuț se menționează că perioada de executare pentru acest contract va fi de cinci ani de la data atribuirii. Contractul va include o garanție minimă de 10 milioane de dolari și un preț maxim al contractului de 92.966.361 de dolari. Pe măsură ce cerințele viitoare sunt identificate pe parcursul perioadei de execuție, Guvernul va folosi ordine de livrare, după caz.

Vezi și: 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel