Armata SUA testează o nouă versiune a vehiculului de luptă Bradley

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Comandamentul de testare operațională al armatei SUA a început deja să testeze cea mai recentă versiune a familiei vehiculului de luptă Bradley, M2A4.

Testarea vehiculului de luptă pentru infanterie Bradley M2A4 sunt efectuate de Regimentului 3 Cavalerie al Armatei SUA, la bază militară Fort Hood din Texas.

Varianta modernizată a vehiculului Bradley dezvoltată de BAE Systems, în urma unui contract încheiat cu armata SUA, este parte a strategiei de modernizare a vehiculelor de luptă ale armatei și ajută la consolidarea forței echipelor de luptă ale brigăzilor blindate (ABCT).

Modificările pe care le aduce versiunea M2A4, vechiului Bradley, sunt substanţiale. Astfel, au fost instalate: un nou motor diesel Cummins VTA903E-T675 cu 8 cilindri care dezvoltă o capacitate de 675 cai putere; o nouă transmisie hidraulică HMPT-800-3ECB, care va permite vehiculelor Bradley M2A4 să susţină o sarcină mai mare, deoarece vor avea instalat un sistem de protecție activă Iron Fist Light Decuplat ( IFLD), dezvoltat de compania israeliană Elbit Systems.

Potrivit BAE Systems, noile modificări aduse familiei de vehicule Bradley, prin aducerea la standardul M2A4, face ca acestea să fie printre cele mai bune vehicule de luptă din lume.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel