Armata Statelor Unite începe testele pentru viitorul sistem de artilerie

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Armata Statelor Unite a început testele celei mai noi componente a viitorului sistem de artilerie în poligonul de la Yuma.

Dante Mucaro, lider de testare în cadrul programului ERCA (Extended Range Cannon Artillery), dezvoltat împreună cu Centrul de Dezvoltare a Capacităților de Luptă -Centrul de Armament (CCDC-AC), a confirmat că Armata a început o testare a unui nou sistem autoloader pentru cele mai noi modele de artilerie care se dezvoltă în cadrul proiectului.

Programul ERCA testează diverse componente ale sistemului de aproximativ patru ani. Cea mai nouă componentă care este supusă testării este un sistem de încărcare automat cu cinci runde. Deține cinci proiectile și cinci încărcături de propulsor.

În trecut, ERCA Howitzer Test Bed (HTB) sistemele au fost construite pe autopropulsate M109A6 modificate. Testarea autoloaderului cu capacitate limitată se realizează acum pe sistem M109A7 care a fost modificat fiind integrat sistemul de armament ERCA.

Vezi și: Armata SUA a produs un tun autopropulsat care poate lovi ținte aflate la peste 70 de kilometri

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel