Armata siriană se pregătește pentru operațiuni militare majore în Idlib

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Armata siriană își întărește pozițiile la est de provincia Idlib, în nordul țării. Forțele armate siriene vor trimite arme, echipamen greu și 35 de vehicule militare către al-Zahabiyah, în zona rurală nordică a porovinciei Homs. Scopul armatei este de a contracara atacurile crescânde ale grupurilor teroriste din nordul țării.

Potrivit surselor locale, citate de agenția siriană de știri SANA, forțele armate au fost puse în alertă pentru a reacționa imediat la cel mai mic atac al grupurilor teroriste.

Armata siriană se pregătește pentru o operațiune militară majoră în nordul țării, din cauza faptului că organizațiile teroriste au încălcat de nenumarate ori acordul de încetare a focului în zona demilitarizată.

Potrivit agenției sierice SANA, o unitate a armatei siriene a atacat teroriștii care s-au mutat de la Mork (suburbiile de nord ale orașului Hama) până în zona demilitarizată din Idlib. Mai mulți teroriști au fost uciși în această operațiune a armatei, mai precizează sursa.

O altă unitate a armatei a răspuns la un atac asupra unui punct de control militar lansat de un grup terorist care se afla în satul Skeik din Khan Sheikhoun la sud de Idlib.

În nord-vestul provinciei Idlib, o unitate militară a vizat un grup de teroriști care au încercat să se infiltreze din satul Tal al-Sakheir prin terenuri agricole și plantații de măslini pentru a ataca puncte de control militare în zona Muhardeh Chamali.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel