Armata Regală Thailandeză a primit primul lot de vehicule Stryker

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Statele Unite au livrat un prim lot de vehicule de luptă pentru infanterie produse de General Dynamics,  Stryker 8×8 Infantry Combat Vehicles (ICV) către Armata Regală Thailandeză (RTA), a anunțat pe 29 august pe o rețea de socializare Joint US Military Advisory Group Thailand (JUSMAGTHAI), transmite Jane.

Grupul a publicat, de asemenea, imagini care arată ICV-urile într-o bază aeriană thailandeză care nu a fost precizată. Vehiculele au fost transportate Asia de Sud-Est la bordul unei aeronave de transport C-17 Globemaster III ale US Air Force. Fotografiile arată, de asemenea, oficiali thailandezi și americani prezenți la predare, inclusiv amiralul marinei americane Philip Davidson, comandantul Comandamentului Indo-Pacific al SUA (USINDOPACOM).

JUSMAGTHAI nu a menționat câte vehicule au fost livrate, dar se pare că până la zece Strykers 8X8 au făcut parte din acest prim lot, fiind de așteptat să existe mai multe loturi, probabil în anul 2020.

Vezi și: China vinde tancuri VT-4. Un nou lot achiziționat de Thailanda

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel