Armata Populară chineză a prezentat noul vehicul blindat VP22 pentru trupele de infanterie

Eduard Pascu / 24 Martie 2020 / 15:59

Mass-media chineză de stat a dat publicității imagini cu vehiculul de transport blindat fabricat de China North Industries Corporation (Norinco) VP22 utilizat în exerciții de formare ale Armatei Populare de Eliberare (PLA), transmite Jane. 

În imaginile, care au fost publicate pe 20 martie de canalul China Central Television 7 (CCTV 7), vehiculul, care este vopsit camuflaj stil PLA Force, este înconjurat de trupele de infanterie PLA aflate probabil într-un exercițiu într-o locație care nu a fost dezvăluită. Reportajul nu a dezvăluit nici data la care a avut loc exercițiul.

VP22 a fost prezentat pentru prima dată în 2017 în cadrul expoziției organizată de Norinco, care a avut loc în perioada 15-16 august în orașul Baotou, în regiunea autonomă a Chinei, din Mongolia Interioară.

Norinco VP22 este descris ca fiind un vehicul de teren, care oferă protecție împotriva minelor și a gloanțelor pentru echipaj și componentele sale critice. Este derivat din camionul tactic de mare mobilitate BeiBen Kaijia al companiei și este propulsat de un motor diesel de 323 kW (439 CP) cu transmisie automată.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy