Armata din Singapore cumpără vehicule blindate Hunter AFV

Eduard Pascu |
Data publicării:

Singapore Technologies Engineering (ST Engineering) a declarat că principala sa preocupare pentru primului trimestru al acestui an o reprezintă un contract pentru construirea de Hunter Armoured Fighting Vehicles pentru armata din Singapore, transmite Janes.

Pe 20 aprilie, grupul a declarat că diviziunile sale Aerospațiale și Electronice au asigurate 1,1 miliarde de dolari în contracte noi în primul trimestru 2020, în principal pentru activitatea de producție. ST Engineering a adăugat că divizia sa de sisteme terestre a câștigat un "contract de faza 2" de la Ministerul Apărării din Singapore pentru a produce și furniza un număr nespecificat de vehicule Hunter AFV. Compania a spus că, în cadrul contractului de faza 2, a cărui valoare nu a fost dezvăluită, ST Engineering va oferi pe lângă vehicule, suport logistic integrat, piese de schimb și instruire.

Armata din Singapore a comandat Hunter AFV în iunie 2019, vehiculul fiind destinat înlocuirii flotei de transportatoare de personal blindate M113A2 ultra modernizate, dar care se află în serviciu încă de la începutul anilor '70.

Hunter a fost dezvoltat de ST Engineering în colaborare cu Armata din Singapore și Agenția de Știință și Tehnologie a Apărării din Singapore. Un prim contract din faza 1 a fost anunțat de Ministerul Apărării în martie 2017. Numărul de unități construite în cadrul acestui acord nu a fost dezvăluit.

"În afara acestor contracte", a spus el, "există altele pe care grupul le are, dar care nu sunt dezvăluite din motive de confidențialitate cerute de clienți."

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel