Ambasadorul SUA în Rusia, Jon M. Huntsman, teamă de spionaj

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Ambasadorul SUA în Rusia, Jon M. Huntsman, spune că de teamă că la reşedinţa sa din Moscova ar putea exista dispozitive de interceptare, până şi discuţiile private cu soţia sa le poartă în clădirea Ambasadei Statelor Unite din capitala rusă.

Diplomatul american înclină să creadă că la reşedinţa sa Spaso House din Moscova ar fi instalate echipamente de ascultare.

Huntsman i-a mărturisit unui jurnalist de la Deseret News, care l-a intervievat, că atunci când trebuie să aibă o conversaţie privată cu soţia ori să lămurească vreun lucru cu ea se deplasează pe jos până la ambasadă, unde urcă cu ascensorul până la un etaj securizat din punctul de vedere al interceptărilor.

Senzaţia este că 'eşti urmărit, că cineva se ţine după tine, eşti interceptat nu mai puţin agresiv decât în orice altă ţară, iar pentru unii acest lucru ar putea să însemne ca foarte agresiv', a spus diplomatul american, citat de TASS. El mai spune că există nenumărate moduri în care ei (ruşii) 'îţi pot face viaţa dificilă, s-a întâmplat în trecut, se întâmplă şi acum', conform agenţiei de presă ruse.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel