Airbus Helicopters România livrează două H215 Finlandei. Lucrările au fost efectuate la Ghimbav

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Airbus Helicopters România a finalizat acțiunea de livrare a celui de-al doilea elicopter H215 modernizat către Poliția de Frontieră finlandeză (FBG), în cadrul unei ceremonii de acceptare care a avut loc la sediul său din Ghimbav.

În cadrul unui acord încheiat de Airbus Helicopters și FBG pentru modernizarea a trei elicoptere Super Puma, Airbus Helicopters România a efectuat lucrările de G-Check și retrofit la versiunea AS332L1e (H215) pentru două elicoptere AS332L1 Super Puma, în timp ce lucrările pe primul elicopter au fost efectuate de Airbus Helicopters la sediul său din Marignane.

Elicopterele recent modernizate vor fi dedicate misiunilor multirol, inclusiv paza de frontieră și acțiunile de căutare și salvare.

Sunt foarte bucuros că Airbus Helicopters România a avut oportunitatea de a-și demonstra nivelul de prestare a serviciilor și competențele pentru acest program și laud buna colaborare pe care am avut-o cu clientul nostru. Proiectul FBG reprezintă o modernizare complexă, care presupune trecerea de la standardul 332L1 la standardul H215 L1e (AHCAS), proiect care include transformarea integrală a elicopterului, sub toate aspectele, și, datorită abilității și expertizei tehnice a echipei noastre, a fost un succes” a declarat Georges Durdilly, Director General al Airbus Helicopters Romania.

Membru al familiei de elicoptere cu o serie de calități deja dovedite - Super Puma/Cougar, H215 este un elicopter greu de CAT A, dotat cu două motoare, având performanțe remarcabile, cunoscut pentru rata de disponibilitate fiabilă și costurile de operare competitive.

Această aeronavă este fiabilă, rapidă și are capacități remarcabile pentru orice vreme: o rezervă mare de putere și o manevrabilitate ridicată. Motoarele puternice MAKILA 1A1 îi conferă capacitatea de a zbura în aproape orice misiune, asigurând siguranță operațională maximă, chiar și în cele mai dificile situații (discreție, vulnerabilitate scăzută, supraviețuire în cazul prăbușirii și condiții de gheață).

H215 este foarte potrivit pentru misiunile de servicii publice, cum ar fi situațiile de aplicare a legii și de stingere a incendiilor, precum și pentru misiuni aeriene și utilitare, fără a uita de transportul de pasageri. De la lansarea sa în 2014, 108 operatori au folosit deja H215 în misiunile lor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel