Aeroport militar de lângă Damasc, puternic zguduit. Două variante despre explozii

Vladimir Neagu |
Data publicării:

Un aeroport militar al regimului sirian a fost cutremurat de explozii violente. Aeroportul se află în apropiere de capitala Damasc. 

Presa guvernamentală a anunțat că a fost un incident tehnic la un depozit de muniții, potrivit AFP. Precizările vin în contextul în care s-a vorbit despre un tir de rachetă israelian. Directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane, a afirmat că aeroportul militar Mezzeh a fost ţinta unui "posibil tir de rachetă israelian care a lovit un depozit de muniţii, antrenând explozii violente succesive"

Aeroportul militar adăpostește serviciile de informaţii ale armatei aerului.

O sursă militară a "negat însă că aeroportul Mezzeh a fost ţinta unei agresiuni israeliene".

"Deflagraţiile auzite provin de la explozia unui depozit de muniţii din apropierea aeroportului, cauzată de un scurt-circuit electric", a subliniat sursa citată de Sana care a publicat fotografii arătând un impresionat cerc luminos în noaptea neagră.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel