Acțiune a FSB-ului în Moscova

DefenseRomania Team |
Data publicării:
FSB
FSB

Un arsenal mare de arme a fost confiscat în regiunea Moscova în urma unor descinderi coordonate de Serviciul Federal de Securitate (FSB).

Serviciul federal de securitate al Federaţiei Ruse, împreună cu comitetul de investigaţii al Rusiei în cursul acţiunilor operaţionale şi de investigaţie de pe teritoriul regiunii Moscova, a găsit o rezervă de arme şi explozibili, organizată de un grup criminal specializat în comisia de securitate a Rusiei. Crime personalizate, răpire, extorcare de bani, jafuri şi afaceri cu armament erau printre principalele îndeletniciri ale organizației mafiote înființată din anii '90.

Ca urmare a anchetelor, 100 de arme de foc, 2 dispozitive IED, 36 kg de explozibili, 15.000 de cartușe de diferite calibre au fost confiscate.
Printre acestea se numără diverse tupiri de arme, unele modificate: Lansatoare de grenade, maşini, grenade şi siguranţe, arme, dispozitive cu ghidaj laser, puşti, puşti de vânătoare, amortizoare de zgomot.
Înainte de descindere, în ancheta cazurilor penale, au fost reținuți mai mulți membrii ai comunităţii criminale organizate, inclusiv doi criminali care acționau la comanda șefului grupării.
În prezent, armele şi muniţia confiscate sunt supuse unei expertize integrate. Totodată sunt continuate investigațiile în vederea stabilirii activităților infracționale în care au fost implicați membrii grupării. 

 

Vezi și: Forțele Speciale ale Rusiei au fost echipate cu noul model de pușcă de asalt AK-74M

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel