Vladimir Putin: Luptătorii străini din estul Ucrainei sunt mercenari

Eduard Pascu |
Data publicării:
Război Ucraina
Război Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin a respins din nou joi acuzaţiile privind implicarea armatei Rusiei în conflictul din estul Ucrainei, spunând că există mercenari care luptă de ambele părţi, relatează DPA.

Putin, care a reprezentat grupurile de rebeli pro-ruşi la discuţiile internaţionale de pace de la Paris, mediate de UE, de la începutul lunii, unde a participat şi preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a reiterat poziţia Moscovei că nu există militari activi din Rusia implicaţi în conflict.

Artileria grea a separatiştilor este "echipamentul lor", a afirmat el în conferinţa sa de presă anuală tradiţională, transmisă în direct de televiziuni, fără a oferi detalii despre cum a fost achiziţionat un astfel de echipament.

Preşedintele rus a mai spus că Ucraina trebuie să îşi onoreze angajamentul de a se retrage de pe liniile frontului, transmite Agerpres.
 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel