Vehicule Terrier au fost văzute în dotarea Armatei Naționale Libiene

Eduard Pascu |
Data publicării:

O brigadă a Armatei Naționale Libiene a fost echipată cu vehicule blindate Terrier LT-79, transmite Jane.

Într-un scurt videoclip prezentat de Brigada 106 a Armatei Naționale Libiene (LNA) au putut fi observate cel puțin opt vehicule blindate Terrier LT-79 fabricate de The Armored Group (TAG).

Toate vehiculele erau echipate cu turele pentru mitraliere. Compania care le produce are unități de producție în Emiratele Arabe Unite, în Iordania, în Statele Unite și Germania.

Terrier este construit pe un șasiu Toyota Land Cruiser și poate transporta până la 10 persoane. Oferă o protecție echivalentă cu nivelul 1 standard NATO în configurația lor de bază. Acest tip de blindaj oferă protecție pentru arme ușoare la o distanță de 30 m, precum și împotriva grenadelor și minelor anti-personal.

Protecția poate fi îmbunătățită la nivelul 2 standard NATO prin adăugarea de plăci de blindaj fabricate din materiale compozite.

 Vezi și: Erdogan: Dacă va fi necesar Turcia va spori sprijinul militar în Libia. Evaluăm opţiunile la sol, în aer şi pe mare

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel