Vânătorii de munte s-au instruit în comun cu militarii americani

S.I. Catalin |
Data publicării:

Militarii Batalionului 21 Vânători de Munte ”General Leonard Mochiulschi” s-au instruit alături de militarii Regimentului 2-5 Cavalerie din compunerea Armatei Statelor Unite ale Americii, la cabana Diham, în perioada 25 ianuarie – 1 februarie 2021.

Tabăra de instrucție la munte iarna a avut ca scop crearea unui mediu favorabil cooperării militare multinaționale, creșterea nivelului de pregătire al militarilor, precum și deplasarea în teren montan, instrucția tactică și instrucția schiului desfășurată pe mai multe etape pornind de la deplasarea pe schiuri pe teren acoperit cu zăpadă, învățarea căderilor și a ridicării din cădere, până la procedee de urcare și coborâre a pantelor.

Partenerul american a fost încântat de modul în care s-a desfășurat tabăra, ținând cont de faptul că nu au schiat niciodată, iar ”Viperele Negre” le-au împărtășit din experiența lor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel