US Navy a primit în dotare un nou distrugător de rachete ghidate, USS Paul Ignatius

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Marina americană a anunțat data de punere în funcțiune pentru cel mai nou distrugător de rachete ghidate de clasa Arleigh Burke, viitorul USS Paul Ignatius (DDG 117).

Sâmbătă, la ora 10.00 este programată intrarea în dotarea fortelor US Navy a noului distrugător din clasa Arleigh Burke, USS Paul Ignatius (DDG 117), la Port Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

Nava este numită în onoarea lui Paul Robert Ignațius, care a servit în US Navy în timpul celui de-al doilea război mondial, iar mai târziu în timpul administrației lui Lyndon B. Johnson, a fost secretar al apărării pentru instalații și logistică din 1964-1967 și apoi secretar al US Navy din 1967 - 1969.

Viitorul USS Paul Ignatius va fi cel de-al 67-lea distrugător de clasă Arleigh Burke și este unul dintre cele 21 de nave aflate în prezent în contract pentru programul DDG 51. Distrugătorii din clasa Arleigh Burke desfășoară o varietate de misiuni de la asistență umanitară în timp de pace la ajutor în caz de dezastru pentru controlul maritim și proiectarea puterii. Construit în configurația Flight IIA, nava oferă un timp de reacție rapid, o putere mare de foc și o capacitate sporită în războiul electronic.

Vezi și: Un nou distrugător a intrat în înzestrarea Marinei Americane

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel