US Marine Corps a finalizat raportul privind decesul a nouă militari într-un vehicul amfibiu

Eduard Pascu |
Data publicării:

Echipa de anchetă a US Marine Corps a finalizat raportul privind decesul a opt pușcași marini și un marinar în urma scufundării unui vehicul amfiubiu de asalt. 

Conform anchetatorilor tragedia s-a produs în urma unui cumul de factori atât umani cât și mecanici. Totodată lipsa măsurilor suplimentare de salvare a făcut ca intervenția echipelor să fie greoaie, aproximativ 45 de minute. ”Nu putem spune cu certitudine că viețile militarilor ar fi putut fi salvate dacă o ambarcațiune de salvare era deja lansată la apă, dar aceasta ar fi putut scurta timpul de intervenție de la 45 de minute la cel mult 15-20”, se arată în raportul prezentat de USNI News.

Pe 31 iulie, în timpul unui antrenament pe coasta Californiei, un vehicul amhibiu de asalt s-a scufundat. În urma tragediei nouă pușcași marini și-au pierdut viața.

În momentul incidentului, în vehiculul amfibiu se aflau 15 pușcași marini. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel