Vehicul amfibiu al SUA, implicat într-un incident tragic. Cel puțin un pușcaș marin a murit și alți opt sunt dați dispăruți

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: US Navy
Sursă foto: US Navy

Un vehicul amfibiu de asalt al US Marine Corps a fost implicat într-un accident în cursul acestei zile.

Din păcate, în urma incidentului, un pușcaș marin și-a pierdut viața, alți doi au fost răniți și opt sunt dați dispăruți. Potrivit Fox News, tragedia a avut loc în largul coastei sudice a Californiei.

La rândul său CNN precizează că incidentul a avut loc în timpul misiuni de antrenament de rutină când militarii americani au raportat că vehiculul amfibiu ia apă. Oficialii americani au confirmat incidentul.

Un pușcaș marin a decedat, doi sunt răniți iar opt dispăruți. Dintre cei răniți unul este în stare critică iar celălalt în stare stabilă.

În prezent, Marina americană și Garda de Coastă desfășoară o amplă operațiune de căutare și salvare. La operațiunea de salvare iau parte mai multe nave ale US Navy, ale Gărzii de Coastă și patru elicoptere.

În momentul incidentului, în vehiculul amfibiu se aflau 15 pușcași marini. 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel