US Army cumpără vehicule de transport Oshkosh HEMTT A4

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Divizia de apărare a producătorului de vehicule Oshkosh Corp a primit comenzi pentru producerea de vehicule tactice grele pentru US Army, transmite Defence Blog.

US Army Contracting Command a anunțat vineri că valoarea noilor achiziții se ridică la peste 344 de milioane de dolari. Câteva contracte au fost atribuite în mod special producției de camioane tactice cu mobilitate extinsă, camioane cu sistem de încărcare paletizată și remorci din Family of Medium Tactical Vehicles (FMTV).

Cu o sarcină utilă de 13 tone și multiple variante pentru o gamă largă de operațiuni, HEMTT este coloana vertebrală a flotei logistice a US Army. Ultima configurație fabricată de Oshkosh, varianta HEMTT A4, aduce îmbunătățiri semnificative ale puterii, întreținerii și siguranței pe câmpul de luptă, traversând chiar și cele mai provocatoare medii mai ușor și mai eficient.

 

Multiple utilizări

 

Sistemul paletizat oferit de Oshkosh susține distribuția și aprovizionarea US Army, oferind rapiditate la încărcare - descărcare, transportul de muniție și alte echipamente necesare pe câmpul de luptă. Ultimele configurații ale camioanelor FHTV includ, de asemenea, blindaj, cabine cu aer condiționat, modernizări ale sistemului electric pentru a detecta mult mai rapid posibilele defecțiuni și sistem ABS pentru un transport sigur al echipamentelor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel