Un TAB s-a răsturnat pe un drum judeţean din Galaţi (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Un TAB s-a răsturnat, vineri, pe un drum judeţean din comună Slobozia Conachi, judeţul Galaţi, anchetă în acest caz fiind desfăşurată de Parchetul Militar. Trei militari au fost răniţi, unul dintre ei fiind transportat la spital.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, incidentul a fost semnalat în jurul orei 12.40. Un TAB a fost scăpat de sub control şi a lovit mai mulţi stâlpi de protecţie de pe marginea şoselei, oprindu-se în şanţ, la circa 5 metri de o gospodărie.

În urma incidentului, trei militari au fost răniţi, însă doar unul a fost transportat la spital.

,,Dispeceratul ISU-SAJ a fost anunţat vineri, 27 septembrie, orele 12.40, despre un accident rutier constând într-un TAB răsturnat şi 3 victime conştiente în localitatea Slobozia Conachi. S-a deplasat masina medicului UPU-SMURD, un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi şi o autospecială de la Garda de Intervenţie Pechea. În urma evaluării medicale a echipajului medical, s-a constatat că unul din militarii aflaţi în vehiculul militar a suferit un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost preluată de către ambulanţa SMURD, ceilalţi doi membri ai echipajului din TAB refuzând examinarea", a transmis ISU Galaţi.

Ancheta este desfăşurată de Parchetul Militar.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel