Un militar US Navy a împușcat doi marinari la Baza din Maryland

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Un marinar aflat în serviciu a împușcat doi membri ai marinei în Frederick, Maryland. Apoi a forțat intrarea la o instalație militară din apropierea bazei și a fost ucis de forțele de securitate de acolo, au declarat oficialii US Navy și ai poliției.

Oficialii au declarat că soldatul a împușcat, în jurul orei 8:20, doi militari în interiorul unei clădiri din Parcul Tehnologic Riverside. Nu se cunosc încă motivele atacului și nici dacă acesta cunoștea victimele, transmite USNI News.

După ce i-a împușcat pe cei doi, marinarul s-a îndreptat către Fort Detrick. A ajuns acolo în jurul orei 8:45. Agenții de securitate de la Fort Detrick au încercat să-l oprească, dar el a forțat intrarea, a spus generalul Michael Talley, comandant al Centrului de Cercetare de la Fort Detrick.

Talley a adăugat că marinarul a fost oprit de forța de reacție rapidă celor care asigurau seuritatea la Fort Detrick, la aproximativ câteva sute de metri de poartă. Când a acesta i-a amenințat cu arma, ofițerii l-au împușcat. S-au încercat manevre de resuscitare aproximativ 20 de minute, dar marinarul a fost declarat mort, a adăugat generalul.

Acesta avea 38 de ani și locuia în orașul Frederick, a spus Jason Lando șeful poliției din Frederick. US Navy a anunțat că soldatul s-a înrolat în septembrie 2012.

Victimele au fost transportate la spital. Una este în stare critică în timp ce cealaltă va fi externată curând.

FBI-ul a preluat ancheta.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel