Un militar US Navy a împușcat doi marinari la Baza din Maryland

Eduard Pascu / 07 apr 2021 / 09:32
Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Un marinar aflat în serviciu a împușcat doi membri ai marinei în Frederick, Maryland. Apoi a forțat intrarea la o instalație militară din apropierea bazei și a fost ucis de forțele de securitate de acolo, au declarat oficialii US Navy și ai poliției.

Oficialii au declarat că soldatul a împușcat, în jurul orei 8:20, doi militari în interiorul unei clădiri din Parcul Tehnologic Riverside. Nu se cunosc încă motivele atacului și nici dacă acesta cunoștea victimele, transmite USNI News.

După ce i-a împușcat pe cei doi, marinarul s-a îndreptat către Fort Detrick. A ajuns acolo în jurul orei 8:45. Agenții de securitate de la Fort Detrick au încercat să-l oprească, dar el a forțat intrarea, a spus generalul Michael Talley, comandant al Centrului de Cercetare de la Fort Detrick.

Talley a adăugat că marinarul a fost oprit de forța de reacție rapidă celor care asigurau seuritatea la Fort Detrick, la aproximativ câteva sute de metri de poartă. Când a acesta i-a amenințat cu arma, ofițerii l-au împușcat. S-au încercat manevre de resuscitare aproximativ 20 de minute, dar marinarul a fost declarat mort, a adăugat generalul.

Acesta avea 38 de ani și locuia în orașul Frederick, a spus Jason Lando șeful poliției din Frederick. US Navy a anunțat că soldatul s-a înrolat în septembrie 2012.

Victimele au fost transportate la spital. Una este în stare critică în timp ce cealaltă va fi externată curând.

FBI-ul a preluat ancheta.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy