Un jihadist s-a aruncat în aer în timpul unei operațiuni a poliției tunisiene de capturare - Video

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un terorist căutat în Tunisia timp de două zile, Aymen Smiri, s-a aruncat în aer în oraşul Intilaka (la vest de capitala Tunis) în cursul unei operaţiuni de capturare declanșată de forţele de ordine, a anunţat Ministerul de Interne, relatează AFP.

''Teroristul Aymen Smiri (23 de ani), căutat de Ministerul de Interne, a fost împuşcat în oraşul Intilaka după ce a fost urmărit de unităţi de securitate în seara aceasta'', se arată într-un comunicat al ministerului.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Sofiene Zaag, a declarat pentru televiziunea naţională Wataniya că după ce afost împușcat, suspectul și-a activat o centură cu explozibili. El nu a precizat dacă teroristul are legătură cu dublul atac sinucigaş comis joia trecută la Tunis în care a fost ucis un poliţist şi au fost rănite opt persoane.

Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI), prin intermediul organului său de propagandă Amaq, citat de Centrul american pentru monitorizarea mişcării jihadiste (SITE), a revendicat atacul.

 

Vezi și: Cea mai mare pană de telecomunicații din istoria Olandei: Serviciile de urgență nu mai funcționează, toți polițiștii au fost trimiși în patrulare

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel